• Bytte og retur

Bytte og retur av varer
Det er viktig for oss at du føler deg vel ivaretatt også etter at du har gjort en handel. Dersom du skulle være uheldig å motta en vare som ikke fungerer som den skal, er vårt mål å behandle din retur så effektivt og raskt som mulig. All retur av varer uten vedlagt skriftlig begrunnelse fra kjøper, eller avtale med selger (jfr. kundenotater), vil bli returnert kjøper. Alle kunder mottar angrerettskjema som vedlegg i eposten som bekrefter at ordren er sendt fra Keeperhansker.no.

Viktig
Ta vare på emballasjen da denne skal benyttes ved retur av alle varer til selger. Dersom kjøper ikke har original emballasje, må han/hun skaffe annen passende emballasje for sikker forsendelse til selger. Ikke skriv direkte på emballasjen. Pakken må ikke sendes mot postoppkrav!

Hvis en vare som er returnert til selger grunnet feil eller mangler, ikke blir avdekket ved besiktelse av oss, vil varen bli returnert til kjøper med en skriftlig begrunnelse på avslaget om retur.

NB: Dette gjelder ikke ved bruk av angrerett.

Returner varene til
KLA Kai Lennart Alnes AS
C/O Sigbjørn Tafjord
Molværshamna 20
6030 Langevåg

NB! Alle returer må merkes tydelig med navn på bestiller, samt nødvendig informasjon (eventuell returadresse, ønsket størrelse, og gjerne et telefonnummer).

Viktig informasjon om keeperhansker og latex 
Keeperhansker laget av myk latex: De aller fleste av våre keeperhansker er laget av myk latex, som gir et godt grep på ballen. Latex brukt i KLA® keeperhansker er produsert i Tyskland, på de samme fabrikker som også produserer latex for andre kjente merkevarer. Alle keeperhansker som er laget av myk latex kan begynne å svekkes etter bare minutters bruk, men hanskene vil fortsette å gi grep til nesten all latex er slitt bort. De fleste av våre latex har 3 til 4 mm tykkelse. Slitasjen vil øke ytterligere når bakken blir hard og tørr, for eksempel en kunstgressbane. Prøv i størst mulig grad å unngå hard kontakt mellom keeperhanske og bakken (bruk korrekt fallteknikk). Lander man på hanskene med stor fart og kraft, vil friksjon mellom bane og hanske føre til økt slitasje eller skade på produktet. 

Vi gjør «keeper-foreldre» spesielt oppmerksomme på følgende: De aller yngste keeperne sliter hanskene sine raskere enn eldre keepere ved identisk brukstid. Dette fordi hanskenes levetid øker i samsvar med at keeperen forbedrer sin teknikk (grep og fallteknikk) ved læring og erfaring. Vi kan enkelt si at i de fleste tilfeller vil keeperhanskene slites raskere til yngre målvakten er. 

Det er helt normalt at keeperhansker har synlig slitasje etter bare en gangs bruk, og dette er ikke en reklamasjon! Vi poengterer også at grepet for de fleste oppleves som bedre når hansken er brukt noen ganger. Derfor er det sjelden at for eksempel profesjonelle keepere stiller med helt nye hansker i kamp.   

Vær også oppmerksom på at vår keeperhansker brukes av profesjonelle keepere som spiller under gode treningsfasiliteter (gode baner og gode fotballer). Likevel vil disse keeperne oftest bruke sine hansker maksimalt 4-8 kamper, selv om de ikke benyttes under treninger. Hvis du ønsker keeperhansker som er svært slitesterke må du se hansker laget av harde typer latex (hardt overflate skum). Vær dog oppmerksom på at en slik kategori keeperhansker ikke gir samme gode grepet som myk latex!

Keeperhansker laget med roll finger eller negative cut teknologi: Keeperhansker laget med roll finger eller negative cut teknologi har blitt svært populære de siste årene. Det er viktig å poengtere at disse to kategoriene keeperhansker har stressområder for både latex og søm. Dette kan for eksempel være søm hvor  langfinger/ringfinger er sydd på hansken. Keeper-gloves.com gir ikke erstatning eller refusjoner på søm eller latex som er skadet i slike stressområder. 

Vi anbefaler at keepere tar på og av hanskene med forsiktighet, ikke minst når man er fuktig og svett på hendene. Dra ikke hanskene på etter vrist-stroppen, og dra ikke hanskene av etter bare en av fingrene. Da øker påkjenningen på utsatte steder av latex og søm. Spør en keeperansvarlig eller erfaren keeper i din klubb, hvordan man tar på og av hansker på korrekt måte. Keeperhansker må behandles med verdighet, uansett varemerke.

Til slutt minner vi om at godt vedlikehold forlenger levetiden på deres keeperhansker. På våre nettsider www.kla.no, under Rengjøring og vedlikehold, finner dere flere tips om bruk og vedlikehold av keeperhansker.